Növelje bevételét és profitját hatékonyan, célzottan!

Az AdWords az egyik legismertebb internetes kereső a Google által, üzemeltetett kattintás alapú online hirdetési rendszer. Az AdWords-nél Ön adhatja meg, mennyit hajlandó fizetni egy olyan látogatóért, aki az Ön hirdetésére kattintott, illetve meghatározhatja, hogy mekkora összeget szán hirdetésre egy nap. Az egy kulcsszóra történő kattintás díját a verseny határozza meg. A Google hirdetési rendszerének használatával  azonnali eredmények tapasztalhatóak a kampány indítását követően!

Miért a Google hirdetési rendszerén hirdessek?

Ön csak akkor fizet, amennyiben egy felhasználó, aki az Ön által megadott kulcsszóra keresett rá a Google-ban, rákattint az Ön hirdetésére. A keresési kulcsszavak mellett, Ön teljes mértékben kontrollálhatja, hogy hirdetései milyen országokban, milyen nyelveken, pontosan mely napszakban jelenjenek meg. A fontosabb, hogy a hirdetési költségek is teljes mértékben szabályozhatóak és rugalmasan alakíthatóak.

Hogyan működik a Google hirdetési rendszere a Google AdWords?

Az AdWords az Ön által forgalmazott termékhez vagy szolgáltatáshoz kapcsolódó kampány alapján hirdeti az Ön termékét. Mégpedig úgy, hogy a felhasználó által megadott kulcsszóra történő keresés esetén jelenik meg az Ön hirdetése a találati oldalon, amin keresztül a felhasználó azonnal eljuthat az Ön weboldalára, ahol az Ügyfél által keresett termékről vagy szolgáltatásról részletesebb információt szerezhet, illetve kezdeményezhet árajánlat kérést, kapcsolatteremtést vagy megrendelést.

Mi az előnye a Google AdWords hirdetésnek?

A vásárló vagy érdeklődő olyan személy, aki azért kattint az Ön hirdetésére, mert az Ön termékét vagy szolgáltatását keresi. A vásárló, a hirdetésre klikkelve pedig azonnal ahhoz a termékinformációhoz jut, amit keres, tehát a figyelme nem terelődik el a konkrét célról, ezzel igen magas valószínűséggel ügyféllé konvertálható.

A Google AdWords kampányáról minden hónapban jelentést készítünk!

Tekintse meg Google AdWords hirdetési csomagjainkat, vagy kérjen ajánlatot MOST!

Új helyi Google Adwords hirdetési csomag!





Az Ön neve (kötelező)

Email címe (kötelező)

Telefonszáma (kötelező)

Weboldala címe (kötelező)

Jelenleg van Google AdWords fiókja, aktív hirdetése? (kötelező)

Havi Google AdWords költségkeret: (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Feliratkozom a hírlevélre!

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

 

Spam védelem. Kérem gépelje be az eredményt!