A látogatónövelés egyik legdinamikusabb eleme jelen pillanatban a közösségi marketing, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Ha aktív, naprakész és érdekes tartalommal töltjük fel blog oldalunkat, Twitter fiókunkat, vagy a Facebook oldalunkat, a népszerűségünk hihetetlen módon megugrik majd. A Twitteren követőket a Facebookon rajongókat szerezni nem olyan egyszerű, de fontos a kitartás és az aktivitás.  Ha követőket inspiráló, érdekes tartalommal, hirdetéssel aktivizálni tudjuk a gépezet beindul és a bevételeink is növekednek! A közösségi marketingre mindenképpen érdemes nagy figyelmet fordítani, de nem szabad elfelejteni az online marketing többi elemeit (keresőoptimalizálás, hírlevélkampány, Internetes hirdetés, stb.) sem!

Kitartás és türelem szükséges a közösségi marketingben! Forduljon hozzánk!

iwiwlogo[1]iwiw
Már megszűnt!

 

Az IWIW megszűnt, ne keresse 🙂

tw_k_inc[1]Twitter
Csiripelje szolgáltatásait, termékét a dinamikusan fejlődő Twitteren!

 

Mi az a Twitter?
Magyarországon egyre többen használják, ennek ellenére sokan még azt sem tudják, hogy mi az. Vannak olyanok akik nem is hallottak róla.

A twitter egy mikroblog-szolgáltatás és közösségi marketing eszköznek is lehet használni. Ma már a nagy cégek …

fb_k_inc[1]Facebook
Használja a legnépszerűbb közösségi oldalt bevételei növelésére!

 

Aki nincs a Facebookon az nem is létezik?
Egyre több megrendelőnk érti meg és látja be, hogy szükség van a közösségi megjelenésre.
A közösségi marketinget a mai világban már vétek kihagyni, mint lehetőséget amivel költséghatékonyan, rengeteg látogatót és megrendelőt biztosíthatunk weboldalunknak és erősíthetjük az internetes jelenlétünket, növelhetjük vállalkozásunk bevételeit.