Facebook Hirdetés | Google Hirdetés | Hírlevél Kampány | Sikerdíjas Keresőoptimalizálás

facebook[1]Facebook Hirdetes
Hirdessen Magyarország legnagyobb közösségi oldalán!

 

2011-ben a regisztrált felhasználók száma átlépte a 3 milliót a Facebook magyar oldalán, és ez szám folyamatosan növekszik!
Miért hagyna ki ennyi potenciális vásárló elérését?
Facebook hirdetési rendszere ez kicsit másképp működik mint a Google rendszere. A Facebook hirdetések a felhasználó profiljához, érdeklődéséhez, lakhelyéhez stb… igazodnak és nem a kereséséhez.

Google Hirdetés
A magyarországi internethasználók közel 98% a Google keresőt használja!

 

Növelje bevételét és profitját hatékonyan, célzottan!
A Google Ads (AdWords) az egyik legismertebb internetes kereső a Google által, üzemeltetett kattintás alapú online hirdetési rendszer. A Google hirdetéseknél Ön határozza meg, mennyit hajlandó fizetni egy olyan látogatóért, aki az Ön Google hirdetésére kattintott, illetve meghatározhatja, hogy mekkora összeget szán hirdetésre egy nap. Az egy kulcsszóra történő kattintás díját a verseny határozza meg.

nym[1]Nyereményjáték
Indítson nyereményjátékot, növelje bevételét!

 

Ha növelni szeretné webáruháza, weboldala forgalmát akkor indítson Nyereményjátékot!
Miért indítsak nyeremény játékot?
Jó esetben a látogatók megtalálják az Ön weboldalát, webáruházát! Nézelődnek, informálódnak és ha nem találták meg a keresett információt, terméket, szolgáltatást akkor elmennek és elképzelhető, hogy soha többé nem térnek vissza. Miközben lehetséges, hogy Önnél is elérhető a látogató által keresett termék, szolgáltatás, csak nem volt …


hirlevel2[1]Hírlevél kampány
Tartsa fent folyamatosan az érdeklődést szolgáltatásai iránt!

 

Napjainkban, Magyarországon már ritka az olyan háztartás ahol ne lenne legalább egy számítógép vagy egy okos telefon!
Az interneten történő vásárlás hatalmas méreteket ölt és folyamatosan fejlődik a válság ellenére is! A vásárlások előtt szinte minden termékről vagy szolgáltatásról az interneten informálódnak az emberek, mielőtt döntenek a vásárlásról.

kmark[1]Közösségi Marketing
Szolgáltatások, termékek népszerűsítése közösségi portálokon!

 

A látogatónövelés egyik legdinamikusabb eleme jelen pillanatban a közösségi marketing, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
Ha aktív, naprakész és érdekes tartalommal töltjük fel blog oldalunkat, Twitter fiókunkat, vagy a Facebook oldalunkat, a népszerűségünk hihetetlen módon megugrik majd.

seo_icon[1]Keresőoptimalizálás
Sikerdíjas keresőoptimalizálással, csak nyerhet!

 

Keresőoptimalizálás sikerdíjért
Valódi látogatókat szeretne?
Azért, hogy a lehető legjobb eredményeket hozza a keresőoptimalizálás hosszú távon fontos a megfelelő partner kiválasztása. A rossz döntés nem csak a gyengébb eredményekben mutatkozik meg, hanem jelentős értékes látogató elvesztésével is járhat nem beszélve arról, hogy akár kártékony is lehet weboldalára. Ezt ugye nem szeretné?