Google Ads, Google hirdetés kampányfelügyelet

Növelje bevételét és profitját hatékonyan, célzottan!

A Google Ads (AdWords) az egyik legismertebb internetes kereső a Google által, üzemeltetett kattintás alapú online hirdetési rendszer. A Google hirdetéseknél (régi nevén Google Adwords) Ön adhatja meg, mennyit hajlandó fizetni egy olyan látogatóért, aki az Ön Google hirdetésére kattintott, illetve meghatározhatja, hogy mekkora összeget szán hirdetésre egy nap. Az egy kulcsszóra történő kattintás díját a verseny határozza meg. A Google Ads (AdWords) hirdetési rendszerének használatával  azonnali eredmények tapasztalhatóak a Google kampány indítását követően!

Miért a Google hirdetési rendszerén hirdessek?

Ön csak akkor fizet, amennyiben egy felhasználó, aki az Ön által a Google kampány során megadott kulcsszóra keresett rá a Google keresőben rákattint az Ön Google hirdetésére. A keresési kulcsszavak mellett, Ön teljes mértékben kontrollálhatja, hogy a Google Ads hirdetései milyen országokban, milyen nyelveken, pontosan mely napszakban jelenjenek meg. A legfontosabb a Google hirdetési rendszerében, hogy a Google kampány hirdetési költségek is teljes mértékben szabályozhatóak és rugalmasan alakíthatóak.

Hogyan működik a Google hirdetési rendszere a Google Ads (AdWords)?

A Google Ads (AdWords) az Ön által forgalmazott termékhez vagy szolgáltatáshoz kapcsolódó kampány alapján hirdeti az Ön termékét. Mégpedig úgy, hogy a felhasználó által megadott kulcsszóra történő keresés esetén jelenik meg az Ön hirdetése a Google találati oldalon, amin keresztül a felhasználó azonnal eljuthat az Ön weboldalára, ahol az Ügyfél által keresett termékről vagy szolgáltatásról részletesebb információt szerezhet, illetve kezdeményezhet árajánlat kérést, kapcsolatteremtést vagy megrendelést, vásárlást!

Mi az előnye a Google Ads (AdWords) hirdetésnek?

A vásárló vagy érdeklődő olyan személy, aki azért kattint az Ön Google hirdetésére, mert az Ön termékét vagy szolgáltatását keresi. A vásárló a hirdetésre kattintva azonnal ahhoz a termékinformációhoz jut, amit keres, tehát a figyelme nem terelődik el a konkrét célról, ezzel igen magas valószínűséggel ügyféllé konvertálható.

A Google Ads (AdWords) kampányáról minden hónapban jelentést készítünk!

Tekintse meg Google Ads (AdWords) hirdetési csomagjainkat, vagy kérjen ajánlatot MOST!

Az Ön neve (kötelező)

Email címe (kötelező)

Telefonszáma (kötelező)

Weboldala címe (kötelező)

Jelenleg van Google AdWords fiókja, aktív hirdetése? (kötelező)

Havi Google AdWords költségkeret: (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Feliratkozom a hírlevélre!

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

 

Spam védelem. Kérem gépelje be az eredményt!