Ha növelni szeretné webáruháza, weboldala forgalmát akkor indítson Nyeremény Játékot!

Miért indítsak nyeremény játékot?

Jó esetben a látogatók megtalálják az Ön weboldalát, webáruházát! Nézelődnek, informálódnak és ha nem találták meg a keresett információt, terméket, szolgáltatást akkor elmennek és elképzelhető, hogy soha többé nem térnek vissza. Miközben lehetséges, hogy Önnél is elérhető a látogató által keresett termék, szolgáltatás, csak nem volt készleten vagy pár nappal később került fel az oldalra.
Ha az első látogatáskor sikerül a nevüket és e-mail címüket elkérni, már könnyedén kapcsolatban maradhat velük, és időről-időre újra felhívhatja figyelmüket termékeire, szolgáltatásaira egy hírlevélben! Az egész nem kerül Önnek semmibe! Az internetezők figyelemmel kísérik e-mail levelezésüket és évről évre, a válság ellenére is növekszik az online értékesítés. Egyre többen vásárolnak az interneten és ebből Ön is profitálhat!
Az internetet használók tisztában vannak vele, hogy személyes adataik, információik fontosak a webáruházak, weboldalt üzemeltetők számára, ezért csak akkor adják oda, ha cserébe ők is kapnak valamit.

Ha látogatóinak egy nyereményt kínál az email címükért, akkor az Ön hírlevél címlistája a bevételeivel együtt folyamatosan nőni fog!

Miért a NyereményWeb.hu weboldalon indítsak nyereményjátékot?

  • A NyereményWeb kizárólag nyereményjátékokra specializálódott, optimalizált weboldal! A legtöbben a Google keresőt használják nyereményjáték keresésére és a NyereményWeb ezen keresőn az előkelő első 5 találat között megtalálható az ?új nyereményjáték? a ?legújabb nyereményjátékok? és még jó pár kifejezésre előkelő pozícióban!
  • Több ezer regisztrált játékossal rendelkezik, akik értesítése az Ön nyereményjátékáról alap szolgáltatás! (regisztrált játékosaink száma folyamatosan növekszik)
  • Az Ön nyereményjátéka egy optimalizált ÖNÁLLÓ oldalon kerül elhelyezésre!
  • Nincs ?idegen? reklám, hirdetés csak az Ön hirdetései szerepelnek az oldalon, nincs konkurencia!
  • OnLine Marketing eszközökkel folyamatosan támogatott! Különböző online marketing eszközökkel (Google AdWords, facebook, twitter, stb?), kizárólag az Ön nyereményjáték oldalát támogatjuk!
  • Megszervezzük, lebonyolítjuk a nyereményjátékot Ön helyett!
  • Garantált számú címlistát adunk át a nyereményjáték végén! Nincs kockázat! Pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

Nyereményjáték indítása

Miért pont a nyereményweben?

Mert a NyereményWeb egy nyereményjáték oldal! Ha a saját weboldalán indít nyereményjátékot akkor csak azok regisztrálnak akik már amúgy is ismerik szolgáltatásait, termékeit, új látogatókat az ilyen játék nem a várt mennyiségben hoz oldalának. A NyereményWeb oldalon indított nyereményjátékban feltett kvíz kérdésekkel egyenesen az Ön oldalára irányítjuk a látogatókat a kérdés megoldása céljából. Így tudatosan látogatókat hoz a NyereményWeben indított nyereményjáték weboldalának és mint tudja, a látogatókból lesznek a vásárlók!

Mennyibe kerül ha nyereményjátékot indítok a nyereményweben?

Elsősorban a nyereménybe ami felajánl! Érdemes olyan nyereményt felajánlani a nyereményjáték indításához, ami felkelti az érdeklődést! Nem kell több millió forint értékűt felajánlani, de azért egy reklámtollért nem fognak regisztrálni. Érdemes a webáruház, weboldal profiljának megfelelőt, de szívesen segítünk az olyan nyeremény kiválasztásában amiért már regisztrálnak az Ön nyereményjátékára! A NyereményWeb által a nyereményjáték bonyolítási díjáról szívesen adunk tájékoztatást ha megkeres elérhetőségeinken!