Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Megújuló Facebook rajongói oldalak

A megújulás során a Facebook az oldalak elrendezésében is az egy oszlopos elrendezésre vált, azonos módon, mint a profil oldalaknál.

A fejlécben változni fog a borítókép, így ha a fejléc kép és a profil kép grafikailag illeszkedett eddig, alakítani kell a megjelenésen!

Szembetűnő változás, hogy amíg nem vagyunk rajongói az adott oldalnak a jobb oldalt található posztoknál “követ” egy “Tetszik” üzenet 🙂 A bal oldali részre kerülnek az alkalmazások és a Page  Tabok, tehát az első hírekkel ellentétben nem tűnnek el! A leírás is elköltözik a borító kép alól a bal oldalra és a webcím nagyobb jelentőséget kap.

Megújuló Facebook oldalak

Az új elrendezéssel a posztok a jobb oldalra költöztek az oldalaknál is! Továbbra is kiemelt jelentősége van a megfelelő képméret használatának! Jelenleg úgy tűnik megszűnik a kiemelt poszt lehetőség, de talán a rögzített bejegyzés funkció megmarad…

Megújuló Facebook oldalak

Hangsúlyosabban jelennek meg a képek és a videók. A jelenlegi borítókép alatti megjelenéssel szemben a bal oldalra költözve, külön részre bontva, hangsúlyosabban  jelennek meg a a képek és a videók. A legutolsó feltöltött egy képpel szemben 9 kép jelenik meg, így még erőteljesebb jelentősége lesz a képeknek.

Megújuló Facebook oldalak

A változásokat folyamatosan vezeti be a Facebook és a váltás előtt lehetőség lesz a beállítások megfelelő módosítására mielőtt élesben aktiválódik az új Facebook rajongói oldal!

Megújuló Facebook oldalak

 Az új Facebook oldal IDE kattintva tekinthető meg!

Érdemes felkészülni az új megjelenésre és már most átalakítani amit kell 😉