Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Google Ads Hirdetés

Google Ads, Google hirdetés kampányfelügyelet

Növelje bevételét és profitját hatékonyan, célzottan!

A Google Ads (Google AdWords) az egyik legismertebb internetes kereső a Google által, üzemeltetett kattintás alapú online hirdetési rendszer. A Google hirdetéseknél (régi nevén Google Adwords) Ön adhatja meg, mennyit hajlandó fizetni egy olyan látogatóért, aki az Ön Google hirdetésére kattintott, illetve meghatározhatja, hogy mekkora összeget szán hirdetésre egy nap. Az egy kulcsszóra történő kattintás díját a verseny határozza meg. A Google Ads (AdWords) hirdetési rendszerének használatával  azonnali eredmények tapasztalhatóak a Google kampány indítását követően!

Miért a Google hirdetési rendszerén hirdessek?

Ön csak akkor fizet, amennyiben egy felhasználó, aki az Ön által a Google kampány során megadott kulcsszóra keresett rá a Google keresőben rákattint az Ön Google hirdetésére. A keresési kulcsszavak mellett, Ön teljes mértékben kontrollálhatja, hogy a Google Ads hirdetései milyen országokban, milyen nyelveken, pontosan mely napszakban jelenjenek meg. A legfontosabb a Google hirdetési rendszerében, hogy a Google kampány hirdetési költségek is teljes mértékben szabályozhatóak és rugalmasan alakíthatóak.

Hogyan működik a Google hirdetési rendszere a Google Ads (AdWords)?

A Google Ads (AdWords) az Ön által forgalmazott termékhez vagy szolgáltatáshoz kapcsolódó kampány alapján hirdeti az Ön termékét. Mégpedig úgy, hogy a felhasználó által megadott kulcsszóra történő keresés esetén jelenik meg az Ön hirdetése a Google találati oldalon, amin keresztül a felhasználó azonnal eljuthat az Ön weboldalára, ahol az Ügyfél által keresett termékről vagy szolgáltatásról részletesebb információt szerezhet, illetve kezdeményezhet árajánlat kérést, kapcsolatteremtést vagy megrendelést, vásárlást!

Mi az előnye a Google Ads (AdWords) hirdetésnek?

A vásárló vagy érdeklődő olyan személy, aki azért kattint az Ön Google hirdetésére, mert az Ön termékét vagy szolgáltatását keresi. A vásárló a hirdetésre kattintva azonnal ahhoz a termékinformációhoz jut, amit keres, tehát a figyelme nem terelődik el a konkrét célról, ezzel igen magas valószínűséggel ügyféllé konvertálható.

A Google Ads (AdWords) kampányáról minden hónapban jelentést készítünk!

Több, mint 15 éves tapasztalatból tudjuk, hogy minden egyes vállalkozásnak egyéni igényeinek és céljainak megfelelő, testre szabott marketing eszközökre van szüksége!

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink igényeinek megismerésére így biztosítva azt, hogy az általunk ajánlott online marketing eszközökkel a legnagyobb sikereket érjük el!

A szolgáltatásaink díját több tényező befolyásolja ezért minden esetben egyedi ajánlatot adunk a megismert igények alapján!

Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot most:

Név (kötelező)

Email Cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Miben segíthetünk? (kötelező)

Mikor kereshetjük a megadott telefonszámon? (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom!