Contact Info

(+888)-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia

info@example.com

Folow us on social

Webáruház nyitás

Pár éve megváltozott valami! Az internetet használók egyre nagyobb hányada már vásárolt webáruházból és nem túlzás kijelenteni, hogy az internetes vásárlások, webáruházak használata már a hétköznapok részévé vált és nem utolsó sorban bármilyen hihetetlen, de az OnLine értékesítés a válság ellenére is növekszik!

Milyen előnyökkel rendelkezik egy webáruház a bolti értékesítéshez képest?

  • A nap 24 órájában nyitva és vásárolhatnak a felhasználók
  • Nincsenek helyi, földrajzi kötöttségek, nyitott országos, nemzetközi piac
  • Kiszámítható, könnyen ellenőrizhető értékesítési folyamat
  • A működtetés költsége kiszámítható és egy igazi bolt rezsijének töredéke

Ha eldöntötte, hogy szeretné kihasználni az internet adta lehetőséget és nyitna egy webáruházat, akkor első lépésként mérje fel a konkurenciát, akár egy próbavásárlással és tanuljon a tapasztalt esetleges hibákból, csinálja jobban!

Keresőbarát webáruház készítés

A következő lépés a jó Domain név választása! Legyen könnyen megjegyezhető, ne tartalmazzon különleges karaktereket, utaljon a webáruházunk tevékenységére és talán a legfontosabb, tartalmazzon kulcsszót!

A webáruház megjelenése legyen letisztult, egyszerűen kezelhető még azok számára is, akik első alkalommal járnak oldalunkon! Webáruházunk tartalmazzon keresőt, mellyel a felhasználók könnyedén kereshetnek!

Figyeljünk a termékeink jó kategorizálására! Minden termékhez legalább egy jó minőségű, nagyítható képet használjon. A termékhez legalább 3-4 soros leírást készítsen, olyat, amely kedvcsináló a termék megvásárlásához és törekedni kell arra, hogy kulcsszavakat is tartalmazzon.

Fontos, hogy a webáruháza ?éljen?! Folyamatosan kommunikálni kell a termékeket, érdekes, hasznos információkkal kell szolgálni a felhasználóknak és az új termékek bemutatására is nagy hangsúlyt kell fektetni!

A webáruház látogatóinak növelésére érdekes, friss hírekkel jelenjen meg akár a webáruház blog oldalán, de használhatja a Magyarország legnépszerűbb közösségi oldalát a Facebookot is egy ?fun page? oldal létrehozásával.

Fontos, hogy minél több látogatót gyűjtsünk és azok email címét! Ha sikerül megszereznünk a webáruház látogatóink email címét, akkor részükre lehetőségünk lesz hírlevelet küldeni, ezáltal fenntarthatjuk a folyamatos érdeklődést!

A látogatókból lesznek a vásárlók! 🙂

A webáruházban történő vásárlás folyamatát részletesen ismertesse, tüntesse fel a vásárlási feltételeket, cégadatokat, adatvédelmi nyilatkozatot és a szállítási költséget korrekten!

Népszerűsítse webáruházát Google AdWords, Facebook hirdetéssel!

Webáruház Tippek >>

Ha segítségre lenne szüksége webáruház nyitásához, keressen elérhetőségeinken, már a tervezés első szakaszában is! Legyen keresőbarát webáruháza!