Weboldal karbantartás üzleti weboldalához!

Amennyiben már van weboldala és úgy érzi elavult, elhanyagolt a tartalma, de nincs ideje ezzel foglalkozni vagy nem ért hozzá… Ha a weboldala folyamatosan külső támadásoknak van kitéve (feltörik a weboldalát), akkor Önnek lehetősége van arra, hogy most kedvező áron megrendelje weboldala, webáruháza folyamatos biztonságát és a legfrissebb tartalmát biztosító weboldal karbantartási szolgáltatásunkat!

Manapság egyre gyakoribb a weboldal feltörés! A rosszindulatú támadások kihasználják a weboldalon futó alkalmazások hibáit, feltörhetik a weboldalát és a “hekkerek” által létrehozott megtévesztő, vagy zaklató tartalommal módosított weboldalával kárt okozhat látogatóinak, illetve elriasztja őket vállalkozásától! A feltört weboldalát nem utolsó sorba a legnépszerűbb kereső a Google is bünteti, nem enged hozzáférést a látogatóknak ezzel is kárt okozva Önnek!

A weboldalon elvégzett tartalom frissítés mindig pozitív benyomást kelt a látogatókban! Bemutathatja aktuális akcióit, a megszokottól eltérő nyitvatartását és a vállalkozása életében történ legfrissebb információkat is megoszthatja a látogatókkal! A tartalom frissítéssel még további előnyre tehet szert azzal, hogy a keresőkben a találati listában előrébb juthat weboldala, így több  látogató érkezik weboldalára akik könnyen ügyféllé válhatnak!

weboldal karbantartás

A weboldal karbantartás szolgáltatásunkkal mindig előnyhöz juthat, minden téren!

Weboldal karbantartási szolgáltatásaink éves határozott idejű szerződéssel az alábbi szolgáltatásokkal:

 • Havi weboldal működés ellenőrzés
 • Havi weboldal biztonsági mentés
 • Weboldal felügyelet
 • wordpress  weboldal rendszereknél új verzióra frissítés, biztonsági frissítés
 • Havi 8 óra* időkerettel weboldal tartalom frissítést pl.: képek felvitele, szöveges tartalom módosítás, egyedi landing page, stb…

Miért előnyös a weboldal karbantartás szolgáltatásunk?

 • Állandóan a legfrissebb rendszert használhatja és még tartalom frissítést (havi 8 óra idő kerettel*) is igénybe veheti!
 • Az esetleges weboldal feltörésnél elvégezzük a javítást, illetve helyreállítjuk a weboldal megfelelő működését és az esetleges Google kereső tiltást, a támadó oldal minősítést is megszüntetjük!

Weboldal karbantartási áraink éves megbízási szerződéssel:

 • Negyedéves díjfizetéssel: 60.000.- Ft + áfa/3 hónap/weboldal (egy hónap díja csak 20.000.- Ft + áfa)
 • Éves díjfizetéssel 20% megtakarítással: 192.000.- Ft + áfa/év/ weboldal (így egy hónap díja csak 16.000.- Ft + áfa)

A weboldal karbantartási szerződés igény szerint tartalmazza a keresőoptimalizálás karbantartást is, mely a megrendelő elvárásainak megfelelő keresőoptimalizálási szempontok szerint történik!

Egyéb, egyszeri weboldal karbantartási megbízási díjaink:

 • weboldal karbantartási óra díjak: 12.000.- Ft + áfa/óra** (minimum fizetendő 3 óra)
 • wordpress weboldal (komplett) telepítés: 30.000.- Ft + áfa/alkalom**
 • weboldal (komplett) áttelepítés másik webtárhelyre: 50.000.- Ft + áfa/alkalom**
 • wordpress weboldal frissítés, biztonsági mentés: 30.000.- Ft + áfa/alkalom**
 • wordpress weboldal feltörés javítása biztonsági frissítéssel, Google felülvizsgálattal: 80.000.- Ft + áfa/alkalom** -tól!

* a fel nem használt havi időkeret nem vihető át a következő hónapra
** munkaidőn (munkanap 9:00-17:00) kívüli és a hétvégi megbízatás felára +50%

2019-től bevezetjük ügyfeleinknek az ÜZLETI WEBOLDAL KARBANTARTÁS csomagunkat, mely tartalmazza a domain név fenntartást és a kiváló minőségű webtérhely szolgáltatásunkat! Ismerje meg IDE kattintva!

Kérdése van, bővebb információra van szüksége?
Keressen elérhetőségeinken!

Még nincs weboldala, webáruháza? Ismerje meg IDE kattintva weboldal készítés, webáruház készítés szolgáltatásunkat!

Egyedi igényeihez kialakított weboldal karbantartás/üzemeltetés szolgáltatásunkhoz kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!