Az internetes értékesítés a válság ellenére is folyamatosan növekvő tendenciát mutat! Egy jól megtervezett webáruház gyakorlatilag megszünteti a tér és idő korlátait!

A legtöbb cégnek az internetes jelenlét természetes, de a világháló nyújtotta lehetőségeket, eszközöket sokan még nem használják ki, mert nem ismerik azokat, vagy használatukat túl bonyolultnak találják. Az X24 Online Marketing elérhető közelségbe hozza a hatékony üzleti kommunikációt a kis- és középvállalatoknak: feladat-orientált eszközeinkkel a piac elérése, a vállalati kommunikáció, az online értékesítés és vásárlás egyszerűvé és hatékonnyá válik.

Miért áruljunk Online, az interneten?

A kereskedők válláról lekerülnek az üzlethelyiségek, irodák fenntartásának költségei, így képessé válnak arra, hogy áraikat csökkentve jelentős piaci előnyhöz jussanak. A vásárlók bárhonnan, bármikor, kényelmesen elvégezhetik vásárlásaikat, időt és pénzt takarítva meg.

Az online áruházak forgalmának alakulása 2001-2011 között (millió Ft)

forrás: GKIeNET

Napjaink kis-, és nagykereskedői számára a fogyasztók és vevők széles tömege válik nemzetközi szinten elérhetővé a költségek jelentős csökkentésével. Az e-kereskedelem egy megbízható üzleti megoldás, ahol termékeket és szolgáltatásokat értékesíthet, mialatt kényelmesen ül a szobájában. Non-stop üzlet akkor is, ha Ön éppen alszik vagy a családjával van!

Nem tudja miért nyisson webáruházat? Segítünk >>

Keresőbarát, könnyen kezelhető, folyamatosan bővíthető webáruház út a sikerhez!

Kérjen ajánlatot, MOST webáruház készítésére!

Az Ön neve (kötelező)

Email címe (kötelező)

Telefonszáma (kötelező)

Miben segíthetünk? (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Feliratkozom a hírlevélre!

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

 

Spam védelem. Kérem gépelje be az eredményt!